Hoe werkt het

Stap 1.
Eerst vult u het Smoelenboek eenvoudig met (pas)foto's en gegevens van uw collega's.

Contact

Kempen Consultancy BV
Laageindsedijk 24B
5447 PC  Rijkevoort

T: 06 533 539 70
I: pkempen@kempencs.nl

 

Direct naar de drukkerij

Heeft u een gedrukt exemplaar van uw smoelenboek nodig? U maakt snel Ún simpel een pdf-bestand om te versturen naar uw drukker. Een zogeheten 'certified-pdf' die alle drukkerijen uitstekend kunnen  verwerken.

Webbased techniek
De software van Smoelenboek 'draait' op internet. Dus niet lokaal op uw eigen computer of netwerk. Een internetverbinding en een browser volstaan. Ook voor het beheer van uw Smoelenboek. Dit kan altijd en overal, waar ook ter wereld.

 

Beveiliging
Wanneer u wilt voorkomen dat derden toegang tot de gegevens op het Internet hebben, kan uw smoelenboek afgeschermd worden door een wachtwoordverificatie. Iedere geautoriseerde gebruiker krijgt een persoonlijke login die via uw smoelenboek aangevraagd wordt. Dit proces is snel en effectief tegen misbruik.

Stap 2.
Vervolgens wordt de zoekmachine van Smoelenboek in uw website of op uw intranet geplaatst. In uw huisstijl of aangepast aan uw website.

 

Stap 3.
Bezoekers van uw website of intranet typen in de zoekmachine de naam, deel van de naam of bv. de afdeling van de persoon die ze zoeken.

Stap 4.
Direct resultaat; de gezochte collega verschijnt overzichtelijk met foto en alle bijbehorende gegevens op het scherm.